BURSA ENDÜSTRİ ZİRVESİ, 1 - 4 ARALIK'TA TÜYAP BURSA'DA

Makine Sektörüne Yön Veren 5 Farklı Sektör
Bursa Endüstri Zirvesi’nde Buluşuyor

Kuruluşumuz Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Takım Tezgâhları Sanayici ve İş Adamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MIB) işbirliğinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin değerli destekleri alınarak “Bursa Endüstri Zirvesi” adı altında eş zamanlı olarak düzenlenen;

BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI  15. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Delme Teknolojileri,   El Aletleri, Pnömatik ve Hidrolik Fuarı

BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI 8.  Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı,

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) ve Prestij Yayıncılık Basım Hizmetleri                              San. Tic. Ltd. Şti. işbirliği ile hazırlanan;

KALIP AVRASYA  Bursa 9. Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayiler Fuarı,

İŞ VE İŞÇİ GÜVENLİĞİ, SAĞLIĞI VE EKİPMANLARI FUARI

OTOMASYON FUARI Bursa 14. Uluslararası Elektrik, Elektronik ve Makine Otomasyonu Fuarı,

1 - 4 Aralık 2016 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7 ayrı salonda toplam 40 bin m2 alanda hazırlanmaktadır.

Makine Yapan Makinelerin Fuarları, Her yıl Yükselen İvmesi İle Ekonomiye Değer Katıyor

Geçtiğimiz yıl yine aralık ayında düzenlenen ve kendi ziyaretçi rekorunu kıran Fuarları değerlendiren Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü “Türk makine imalatı, ekonomimizin büyümesine yön veren önemli sektörlerin başında gelmektedir. Kaliteli üretim ile birlikte uluslararası pazarlarda markalaşma yolunda ilerleyen makine sektörüne yönelik düzenlenen, 2002 yılında 2 salonda, 5 bin m2 alanda açılan Endüstri Zirvesi Fuarları, aradan geçen 15 yıl sonunda büyümesine her yıl devam ederek 40 bin m2 alanda düzenlenen dev bir sektör buluşması haline geldi.  Yılın son ayında imalat endüstrilerinin tüm süreçlerini bir kez daha Tüyap Bursa çatısı altında toplayan Bursa Endüstri Zirvesi Fuarları, 7 ayrı salonda 25 ülkeden 512 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile gerçekleşmektedir.

Bu yıl da makine satışlarına yapacağı etki ile hem Bursa hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak zirve, son teknolojinin ziyaretçi ile buluştuğu son nokta olması ile de dikkat çekmektedir. Hidrolikten pnömatiğe, sac işleme teknolojilerinden kalıp yan sanayisine, iş güvenliğinden makine otomasyonuna kadar geniş ürün grubu ile dikkat çeken Fuarlar, makine sektörünün dünyaya açılan kapısıdır.” dedi.

Fuarlar, Kıtalar Arası Ticari Köprüleri Kuruyor

Fuarların Avrasya coğrafyasındaki en büyük buluşma noktalarından olduğunu söylenen Ersözlü, “Fuarlar için yaklaşık 1 yıl öncesinden başlatılan tanıtım ve pazarlama çalışmalarında Türkiye’nin 1-3 saatlik uçuş mesafesinde, yaklaşık 50 ülkeyi kapsayan,             1.5 milyar nüfuslu geniş bir alanın merkezinde bulunduğu gerçeğinden hareket ettik. Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda birbirini tamamlayan sektörlerin büyük buluşması olan Fuarların; Tüyap’ın yurtdışı ofisleri, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası,                               T.C. Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ile Almanya, Azerbaycan, Bosna - Hersek, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Cezayir, Çin, Fas, Fransa, Filistin, Güney Kore, Gürcistan, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Japonya, Karadağ, Kosova, Kuveyt, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Nijerya, Özbekistan, Romanya, Pakistan, Portekiz, Rusya, Sırbistan, Sudan, Suudi Arabistan, Tayvan, Tunus, Türkmenistan, Ürdün ve Yunanistan’dan davetli iş adamlarına ev sahipliği yapacağız.

Aynı zamanda, yurtiçinden ise sektörlerin yoğun olduğu Adana, Adapazarı, Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Denizli, Düzce, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa ve Uşak başta olmak üzere birçok ilden gelecek profesyonellere ev sahipliği yapacağız.” diye konuştu.

İkili İş Görüşmeleri Organize Edilecek

KOSGEB ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile organize edilen ikili iş görüşmeleri, 2 Aralık Cuma günü, fuar alanında yer alan Uludağ Konferans Salonu’nda düzenlenecektir.  Yurtdışından gelen iş adamları ile katılımcı firmalarımız arasında geçecek görüşmeler sonucunda yeni iş bağlantılarının kurulması hedeflenmektedir.

Ayrıntılı Bilgi İçin;

KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen fuarlar hakkında daha detaylı bilgi almak için www.bursametalisleme.com, www.bursasacisleme.com, www.bursakalip.com, www.kalipavrasya.com, www.bursaotomasyonfuari.com, www.isveisciguvenligifuari.com ve www.tuyap.com.tr  web siteleri ziyaret edilebilir.

Eş zamanlı düzenlenen Fuarlar, 1 – 3 Aralık 2016 tarihlerinde 10.00 – 19.00 saatleri arasında, son gün olan 4 Aralık 2016 tarihinde ise 10.00 – 18.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN